Хасково

Чакат финансиране за ремонт на пътя Хасково – Пловдив и още разбити отсечки

През 2024 г. се очаква да започне ремонт на някои от най-разбитите пътни участъци в Хасковска област.

Читатели на Haskovo.info периодично сигнализират за необходимостта от ремонт на международния път I-8 на територията на Хасковска област. Големи неравности има в участъка от Хасково за Пловдив, които при по-висока скорост могат да изхвърлят автомобил извън пътното платно.

На последното заседание на Областната комисия по безопасност на движението временният началник на Областно пътно управление инж. Соня Атанасова представи извършените ремонти през изминалата година и предвиденото за 2024-а.

Тя обясни, че при налично финансиране ще започнат ремонти по пътищата Хасково – Пловдив, Свиленград – село Маточина, Симеоновград – село Средец – Стара Загора, Хасково – Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
градски
градски
31.01.2024 16:33 16:33

Нали на два пъти отлагаше ремонта бившият областен Минко Парфюма като казваше че е осигурил финансиране но времето било лошо.А сега къде са осигурените пари?Това е инфо от ваши публикации.

Летящия холандец
Летящия холандец
31.01.2024 17:23 17:23
Отговор до  градски

Парите отидоха за светофар

Tribun
Tribun
01.02.2024 11:37 11:37

Това е единствения. Международен път,на който не е правен ремонт над 40 години.

Back to top button