Външни публикации

BILLA отвори нов магазин в Хасково

Супермаркетът посреща клиентите с атрактивни промоции и асортимент от над 7000 артикула

Днес BILLA България откри първия си нов магазин за 2024 г. в гр. Хасково. Обектът се намира на ул. „Банска“ №59. Компанията инвестира 2 млн. лв. в изграждането на обекта и продължава активната си експанзия в страната, като до края на годината са планирани да отворят още 11 нови BILLA магазина.

Новооткритият филиал на BILLA в Хасково разполага със светла и просторна търговска зала, съвременен интериор, дигитални иновации и повече удобства за клиентите. Сред тях са характерните за веригата експресни каси на самообслужване, които позволяват на потребителите сами да организират маркирането и заплащането на покупките си. С цел по-добра ефективност и минимално отрицателно въздействие върху природата, обектът е оборудван с дигитални етикети, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление.

Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от седмицата от 07:30 до 22:00 ч. Разнообразният асортимент от над 7000 артикула включва свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, прясно месо с гарантирано качество от „Българска ферма“, изпечен на място хляб и домашно приготвени ястия от топлата витрина.

Новооткритият обект на BILLA в Хасково посреща първите си клиенти с ексклузивни промоционални предложения и специална брошура. В рамките на една седмица притежателите на BILLA Card могат да се възползват от -25% от цената на всички лютеници, сосове, макаронени изделия, на всички био продукти и на всички видове бира.

Всички седмични предложения на BILLA можете да разгледате тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

За REWE International AG

От своята централа във Винер Нойдорф REWE International AG управлява не само австрийския си бизнес с търговските марки BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG, но също и международния ритейл бизнес на REWE Group (Организационно звено Handel International). Чрез марката BILLA компанията е представена в България, Чехия и Словакия; чрез дискаунтъра PENNY – в Чехия, Унгария, Италия и Румъния; чрез IKI – в Литва, и чрез веригата дрогерии BIPA – в Хърватия.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин в София. Тя е представена в 50 града в страната с общо 158 търговски обекта, което я прави веригата с най-голям брой магазини в България. Компанията продължава да развива своята мрежа от супермаркети и да предоставя на клиентите си търсените от тях качествени и свежи месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване на добри цени, отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

Back to top button