Любопитно

Концерт и награди за „Чудото любов“ в Младежкия център

Победителите от традиционния конкурс „Чудото любов“, посветен на Деня на влюбените, бяха наградени тази вечер на церемония в Младежкия център в Хасково.

Творбите в отделните категории бяха оценявани от комисия в състав: поетесата Ели Видева, фотографът Славян Костов и директорът на Младежкия център Катя Демирева.

След награждаването се изявиха музикалните таланти от школата по китара при Младежкия център с ръководител Николай Делчев. В концерта се включиха и младите музиканти от група „Хала“ в Димитровград.

Младежки центърНаградените от конкурса „Чудото любов“:

В категорията Есе първа е Дамла Кемик на 18 г. от Айтос, следвана от Мария Хаджипеткова на 25 г. от София и Емилия Емилова на 14 г. от Варна. Поощрителна награда получава Ангел Янков на 23 г. от Хасково.

Младежки центърВ категорията Поезия първото място е за Айлин Гюджен на 18 г. от Хасково, втора е 16-годишната Валерия Добрева от Варна, трета е Славея Минчева на 15 г. от Варна. Поощрителната награда е за Богиня Панчева на 14 г. от Луковит. В категорията 19 – 30 г. първо място не се присъжда, втора е 30-годишната Димитрина Иванова от Асеновград, а трета е 28-годишната Златка Георгиева.

Младежки центърПърво място при 14 – 18-годишните в категорията за Снимки първа е Дейзи Георгиева на 17 г. от Димитровград, следвана от връстничката си Мария Колчева от Казанлък и Анна Калпакова. При 19-30-годишните първа е 19-годишната Петя Недялкова от Хасково, втора е Ралица Димитрова на 27 г. от Хасково, а трета е Нели Оцетарова на 19 г. от Хасково.

Младежки центърПри колажите във възрастовата група 14 – 18 г. на върха е 15-годишната Евгения Димитрова от Хасково, втори е Емилиан Илиев на 15 г. от Хасково, а трета е Анелия Иванова на 15 г. от Хасково. При 19 – 30-годишните първа е Катерина Захариева, а втора е Гергана Георгиева на 28 г.

В категорията Видео клип при 14 – 18 г. на първото място е колектив от Кърджали, а на второто е Ани Маринова. Васил Дилов е първи във възрастовата група 19 – 30 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button