Спорт

Димитровградчани с медали на Балканското по бразилско джу-джицу

Димитровградчаните Даниел Момчилов и Калоян Стоименов спечелиха съответно сребърен и бронзов медал на Балканското първенство по бразилско джу-джицу „Balkans Open“ в София, съобщават от общината.

Събитието се проведе по правилата и регламента на Международната федерация по бразилско джу-джицу. Двамата спортисти са възпитаници на СК „Комбат Спорт“ – Димитровград и благодарение на отличното си представяне постигнаха сериозен пробив за своя клуб в престижния турнир. В състезанието участваха състезатели от Румъния, Сърбия, Гърция, Турция и България.

След добре изиграни срещи Даниел Момчилов завоюва второ място и взе сребърен медал в своята категория. За Калоян Стоименов това беше първото състезание на толкова високо ниво и въпреки малкото време за подготовка, той се представи отлично в схватките и се пребори за бронза и трето място в своята категория.

МедалиТреньор на младежите е състезателят по Санда Павел Димитров, който е и с първи Дан по Самба Кикбокс.

Медали

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button