Спорт

Гришо от Хасково: Няма значение откъде си – ако си упорит, всичко може да се случи – ВИДЕО

Видеото, което Григор Димитров засне със спонсора си „Lacoste“ при последното си посещение в Хасково, вече е качено в социалните мрежи.

То е част от поредицата „Between the lines“ (Между линиите) на фирмата за спортна екипировка. От него може да се види колко горд е Гришо със семейството, родния град и България.

„Няма значение откъде си – ако си упорит и обичаш играта, всичко може да се случи. Аз съм Григор Димитров, на 32 години съм и съм от Хасково, България“, казва първата ни ракета на фона на кадри от негова тренировка на закритите кортове на Кенана.

„Страстта ми към тениса се зароди много рано. Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е бивша волейболистка, така че израснах в много спортно семейство. Идвам от малък град, който няма особени традиции в тениса. Мисля, че това остави отпечатък върху мен и ми помогна да остана съсредоточен“, добавя Григор, докато камерата следи пътя му из забележителности на Хасково и бившето му училище.

„Съветът, който ми дадоха и който самият аз давам непрекъснато, е да не вървиш по отъпканата пътека. Няма преки пътища. Всички сме уникални по свой собствен начин. Много е важно и да се обградиш с добри хора. Дори когато съм далеч от България, чувствам, че голяма част от мен принадлежи на това място. Винаги, когато се връщам в Хасково, се чувствам като у дома си“, допълва топ тенисистът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lacoste (@lacoste)

Григор Димитров в Хасково: Аз живея моята мечта – ВИДЕО

Гришо на гости на майка си в Езиковата в Хасково за рождения й ден

Снимка на деня: Обратно към корените

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button