Хасково

Търсят шофьори, сервитьори и общи работници в Хасковска област

32 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят учител по български език и музика в прогимназиален етап, шофьор на автобус за градски и междуградски курсове, шофьор на товарен автомобил за международни превози на товари в Европейския съюз, продавач, готвач, работник в кухня, пазач, търговски представител, който ще предлага, продава и рекламира органични торове, монтьор за поддръжка на инсталации и оборудване при отглеждането на домашни птици.

В Свиленград имат нужда от четирима сервитьори, трима работници в кухня, салонен управител, четирима общи работници за обслужване на производствена линия.

В Ивайловград свободните позиции са за копач в кариера на 500 лева заплата, трима общи работници за обслужване на машини и инструменти за извличане на скални гнайсови образувания от открити кариери, машинен оператор за обработка на камъни, трима общи работници по поддръжка на тревни и тротоарни площи на 933 лева.

В Димитровград се търси бетонджия, в Харманли – образователен медиатор, а в Стамболово – водач на селскостопански машини за обработка на земеделски площи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Илиян
Илиян
10.03.2024 14:31 14:31

Ще търсят работници но трябва да вдигнат заплатите със 200 процента,за да имат работници и раждаемост на тази Държава, а не да ги унижаване Българския Народ

Вальо
Вальо
13.03.2024 17:43 17:43

Копач в кариера за 500 лв !?
Това сериозно ли е ? :-)

Back to top button