Хасково

Награди за Хасково от състезание за най-добър млад монтьор и шофьор

4 награди спечели отборът на хасковската Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“ от Регионалния кръг на националното състезание „Най-добър млад монтьор и водач на МПС“, на което беше домакин през последните два дни.

В надпреварата участваха 9 отбора от професионални гимназии с транспортен профил от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Казанлък и Хасково. През първия ден се проведоха теоретични тестове в компютърните кабинети и състезание за водач на МПС на учебния полигон на ПГТАТ.

В петък беше практическото състезание за автомонтьори в учебните работилници. Учениците изпълняваха практическите задания: Демонтаж и монтаж на съединител на Опел Аскона 1.8 бензин, Демонтаж, смяна на вентил и монтаж на автомобилна гума, Баланс на автомобилно колело, Регулиране на автомобилни фарове, Смяна на предни спирачни накладки на Фолксваген Венто 1.9 ТДИ, Диагностика на акумулатор.

СъстезаниеСлед това бяха обявени победителите. Първото място от комплексното състезание е за отбора на Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника в Бургас, който ще се представи на националния кръг през април в Русе.

Наградите за отбора на ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“ – Хасково:

II място
КОМПЛЕКСНО СЪСТЕЗАНИЕ
„НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР И ВОДАЧ НА МПС“
ОТБОР: Самет Генча, Сезер Мехмед, Атанас Стефанов

СъстезаниеI място
ИНДИВИДУАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ
НАЙ-ДОБЪР МЛАД ВОДАЧ НА МПС
Атанас Стефанов

II място
КОМПЛЕКСНО СЪСТЕЗАНИЕ
„НАЙ-ДОБЪР МЛАД ВОДАЧ НА МПС“
ОТБОР: Самет Генча, Сезер Мехмед, Атанас Стефанов

II място
КОМПЛЕКСНО СЪСТЕЗАНИЕ
„НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР“
ОТБОР: Самет Генча, Сезер Мехмед, Атанас Стефанов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button