Любопитно

Гимназисти заснеха рок парче на летище Узунджово – ВИДЕО

Училищната рок група „Prima Vista“ на хасковската ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ вече може да се похвали с първо авторско парче.

Видеото е качено в социалните мрежи и за часове предизвика изключителен интерес. „Screaming“ интерпретира конфликта между любовта и раздялата – вечната тема, която вълнува тийнейджърите.

Членовете на „Prima Vista“ са Кристияна Иванова и Димитрия Георгиева от 11г клас, Жени Шишкова от 10а клас, Филип Христов от 11а, Михаил Цеков от 8в клас и Станимир Иванов от 10д клас. Те са част от музикалния клуб в гимназията, осъществен по Национална програма „Заедно в изкуствата и в спорта“ с ръководители Ива Иванова и маестро Мартин Антонов.

Автор на текста на „Screaming“ е Кристияна, а музиката е на Филип. Видеото е заснето от Славян Костов, а звукозаписът е направен от Ленко Драганов. Снимките са направени през миналата седмица в един от хангарите на летището в Узунджово. Индивидуалните сцени на Кристияна пък са заснети в изоставена сгради на Кенана.

В училищния музикален клуб участват 20 гимназисти, които са разделени в няколко формации. „Screaming“ на „Prima Vista“ е първият реализиран авторски проект на учениците. Предстоят още инициативи, както и съвместни проекти с други състави.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.03.2024 23:14 23:14

Браво на младежите!

Back to top button