Хасково

Отличиха социални работници за празника

Социални работници от Хасковска област са отличени по случай Световния ден на социалната работа.

Двама са получили грамоти – Надя Ангелова, която е социален работник от отдел „Закрила на детето“ и Калина Георгиева – главен социален работник от отдел ИОХУСУ.

Галя Вълкова е наградена за социален работник от отдел „Социална закрила“ за 2023 г.

Директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ Сийка Гелева честити празника на всички, които носят в себе си умението за съчувствие, съпричастност и отговорност към хората в нужда.

„Ролята на социалната работа и всички, които са ангажирани с тази дейност професионално или на доброволни начала, става все по-значима и все по-престижна. Бъдете здрави Вие и Вашите семейства и все така всеотдайни! Честит празник!“, поздравява своите колеги Гелева.

Социални работнициКметът на Димитровград Иво Димов пък поздрави социалните работници в общината на тържество в читалнята на Градска библиотека „Пеньо Пенев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button