Хасково

Шестима пострадаха при катастрофи в Хасковска област

Шестима души са пострадали при катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, в петък на пешеходна пътека на булевард „България“ се удариха два леки автомобила, при който пострада бебе. То е пътувало в ръцете на майка си на задната седалка в една от колите. Детето е прегледано и е освободено за домашно лечение.

Малко по-рано на булевард „Съединение“ между автогарата и ДНА верижно са се ударили три коли. Пострадал е 30-годишен водач, който след преглед е освободен за домашно лечение.

При км 53 на автомагистрала „Марица“ в посока Хасково са се ударили 50-годишен кърджалиец с товарно Рено и Мерцедес, управляван от 43-годишен мъж от село Оряховец. Пострадал е по-възрастният водач, който е прегледан и също е освободен за домашно лечение.

Последната катастрофа за деня е била в Димитровград на булевард „Стефан Стамболов“. В 19:20 часа 67-годишен мъж с Рено е ударил на пешеходна пътека 14-годишно момиче. Детето е прегледано и е пуснато за лечение в дома си.

КатастрофаHaskovo.info припомня, че вчера в 15 часа 45-годишна мотористка от Харманли излетя от пътя край Хасково. Тя е настанена за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

Водач на товарен автомобил пък е пострадал след инцидент на пътя Ивайловград – Крумовград. Вчера в 10 часа 21-годишен шофьор на Ауди от Димитровград е предприел изпреварване на ляв завой на забранено място на товарен Ман, шофиран от 47-годишния от велинградското село Кръстава. Това е принудило по-възрастният водач да промени посоката си на движение, при което товарният автомобил е излязъл от пътя и се е преобърнал. Пострадалият шофьор е без опасност за живота.

Катастрофа затвори булеварда до Градската градина, откараха бебе за преглед в болницата

Мотористка пострада при катастрофа край Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янинка
Янинка
01.04.2024 10:28 10:28

На такива им отнемайте свидетелствата за правоуправление и да се спрат най-накрая! И без това и колите и „шофьорите “ станаха много!

Budala
Budala
01.04.2024 11:26 11:26

Хора, моля ви :ползвайте детски столчета!

Каунь
Каунь
01.04.2024 14:01 14:01

„….на булевард „България“ между автогарата и ДНА… „?!? Това не е ли източно-западната северо-южност на горното нанадолнище на пресечката между “ Раковски“ и „Тимок“ излизаща на кръговото на бившата „Кърджалийска“ ?

Back to top button