Хасково

„Възраждане“ – Хасково номинира общинските си съветници за евродепутати

Областната структура на „Възраждане“ номинира общинските си съветници от Хасково за кандидати за евродепутати на изборите за европейски парламент на 9 юни, съобщи на пресконференция организационният секретар на партията Красимира Христова.

Това са Ясен Колев, който е председател на общинската структура на „Възраждане“ и неговият заместник Атанас Кръстев. От партията посочиха, че целта на „Възраждане“ е България да има свои представители в европарламента, които активно да участват в дебатите за бъдещето на Европа и да защитават българския национален интерес. „Нашите кандидати трябва да са родолюбци, открити и отговорни политици, работливи и ефективни“, посочиха от „Възраждане“.

На 12 април е националната конференция на партията, на която ръководството ще реши дали хасковските кандидатури са подходящи да попаднат в пълната листа от 17 души за евроизборите, обясни Колев.

Кръстев каза, че в европарламента „Възраждане“ ще е част от европейското семейство на „Идентичност и демокрация“.

От партията все още не редят листата си за парламентарните избори, защото изчаквали указа на президента и насрочване на датата за вота.

„Постоянно сме в предизборна кампания, можем и утре да правим местни избори. При нас няма големи отклонения в листите и няма да е особена трудност да направим нови избори“, коментираха възможността и за избори за общински съветници в Хасково от местното ръководство на „Възраждане“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.04.2024 17:09 17:09

Аз Депутат Родолюбец не съм видял
Депутат е Гладен и Крадлив човек
Жаден за власт и крадене на пари

От Вгъзраждане констатирам
От Вгъзраждане констатирам
02.04.2024 22:31 22:31
Отговор до  Анонимен

Костадин Костадинов-Костя Копейкин е варненски циганин.
Тези тримата са от същия сой.

John
John
03.04.2024 11:47 11:47

по-добре български циганин отколкото продажен еврейски еничарин, който закопава баща си и продава майка си за 50 евра!

Ядрото
Ядрото
08.04.2024 17:47 17:47

Тия двамата са пълни капути какви родолюбци и единия и другия имат толкова кирливи ризи че не е истина.Яшка ,Нака вие сериозно ли си помислихте,че ще излезните подалеч от Хасково

Back to top button