Хасково

С 250 000 лева почистват незаконни сметища в Хасково

Обществена поръчка за почистване на нерегламентирани сметища обявиха от Община Хасково.

Услугата по почистването на замърсените площи се състои в събиране, натоварване и извозване на боклуците до регионалното депо край село Гарваново или до площадката за строителни отпадъци в хасковската местност „Караямач“. Предвижда се още възстановяване на почистения терен в това число запръстяване и подравняване, както и почистване на прилежащи площи.

Дейностите включват машинно товарене на 20 000 кубически метра отпадъци, ръчно товарене на 500 кубика боклуци, транспортиране на 18 000 кубика отпадъци и ръчно почистване на 3 000 квадратни метра замърсени площи.

Прогнозната стойност на поръчката е 250 000 лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 23 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Областен управител
Областен управител
05.04.2024 7:52 7:52

Браво
Дали частната фирма на общинския съветник Иван Минев от депото в Гарваново няма да спечели общественната поръчка?
или това е изключено…😄😄
След вилата в Брацигово на мама и ред притеснения на Добрев ,АКФ (Антикорупцинен Фонд) нека направят повече разследвания в Хасково.Ще имат материал достатъчен – не за един филм, а за цял кинофестивал !

Махаленец
Махаленец
05.04.2024 8:08 8:08

Депото в Гарваново е за пълнометражен документален филм. Къде са КОРЗ в случая, че даже и РЗИ. Отбивката към селото е осеяна с всякакви видове лешове. Най-вече хвърчащи торби по целите зелени площи и храсти. Стотици декари. Едва ли някой, който е минавал не е обърнал внимание, няма как да не види човек. Абсолютна мутрофея и безхаберие. Това депо не отговаря на никакви норми, а сее зарази и боклуци в радиус от километри. Не съм виждал подобна олигофрения. Медиите и администрациите да се самосезират и да направят проверка. Стига вече с тия чадъри.

Запознат
Запознат
05.04.2024 16:48 16:48
Отговор до  Махаленец

На КОРЗ нали им купиха чисто нови джипове „Киа“ , като единия струва 70000лв – три броя да контролират сметищата, но дефакто нищо подобно! Цял ден се разхождат и пишат по- хавата си фишове където трябва и не трябва…. Пълна анархия….

Хахо
Хахо
05.04.2024 19:03 19:03
Отговор до  Запознат

айде бе, верно

Back to top button