Регион

Четирима пострадаха при катастрофа между Клокотница и Горски извор

Четирима души са пострадали снощи при катастрофа на пътя между селата Клокотница и Горски извор, съобщават от полицията.

В 22:40 часа 18-годишен хасковлия с Мерцедес е навлязъл в насрещната лента за движение и е ударил странично Субару, шофирано от 24-годишен негов съгражданин. След сблъсъка Субаруто е излязло от пътя.

Ранени са двамата шофьори, пътуващата в Субаруто 27-годишна жена и возещото се в Мерцедеса 16-годишно момиче. Всички са прегледани и са освободени за домашно лечение. На виновния шофьор е съставен акт.

На 6 април в Хасково е заловен 32-годишен жител на село Динево , който е шофирал Мицубиши след употреба на метамфетамин.

На следващия ден в 23:15 часа е задържан и 42-годишен мъж, който е шофирал Сузуки по улиците на областния град с 2,37 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button