Хасково

76 нови свободни работни места, 20 са за инженери

76 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят трима сервитьори, работник в озеленяването, монтажник на пластмасови изделия, петима помощници в кухня, двама контрольори и двама превозвачи в пощата, двама снабдители, двама общи работници, счетоводител, двама работници в сладкарското производство, автотенекеджия, шивач, крояч, продавач.

В Димитровград имат нужда от петима инженери енергетици, петима инженери механици, петима инженери в автоматизацията на производството, петима инженери химици, петима техници в производството, петима електромонтьори, петима шлосери, специалист с контролни функции в търговията, общ работник за разтоварване и пълнене на торби, помощник-готвач, камериерка, общ работник за почистване, поливане, поддръжка и ремонти.

В Харманли свободните места са за трима пазачи, пласьор на хляб и хлебни изделия на 2 000 лева заплата, трима кредитни администратори, двама инкасатори.

В Тополовград се търси общ работник, а в Маджарово – чистач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Йордан
Йордан
14.04.2024 17:09 17:09

Работниците в тоа кирлив завод трябва да знаят, че си ритат здравните книжки. Всички са болни и ходят да им работят за една заплатка. Ужас

Back to top button