Регион

Мъж се удави в язовира край село Здравец

45-годишен мъж се е удавил в събота в язовира край димитровградското село Здравец.

Той е бил с компания на брега. Влязъл е във водата и е потънал. В неделя тялото му е открито от водолази.

Няма данни за престъпление, допълниха за Haskovo.info от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.04.2024 10:53 10:53

Данните са такива…. Аз съм неговата племенничка.На 13.04.2024 този петък,се случва тази тежка за нас трагедия.Мама ,,сестра му”, най-малкия ми брат и колега на баща ми, решиха да отидат на язовира в тяхното село.Родом майка ми Жанета и вече покойния ми вуйчо , са си от село Здравец.Тримата бяха от по-ранно на язовира, а вуйчо ми е отишъл при тях след работа.Влезнал е във водата да се изплакне от мръсотията на работното му място.Навлезнал е навътре,нашите са спокойни.Защо ли?
Защото няма такъв плувец,като него.
След недълго време пред очите им,без сигнал или повик за помощ се е потопил.Извикали са линейка,полицая и т.н.От там не намират тялото,както писах те.Вчера на 14.04.2024 родителите ми бяха с водолазите на самото място. Няколко часа по-късно, намериха тялото му.И за сега причината, поради която той се е удавил е от рязката смяна на температурата.Тоест спряло му е сърцето.Не е замислено нищо нарочно или някой нещо да е направил на вуйчо.Това е…мир на прахът му! Не би го направил,никога и то пред очите им. Нелепа злополука.

Back to top button