Хасково

Катастрофа с мотопедист в Хасково, кола се преобърна в Ивайловградско

Двама мъже са пострадали при катастрофи през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от полицията.

Вчера в 7:45 часа на кръстовището между булевардите „Васил Левски“ и „Илинден“ в Хасково 30-годишен с електрически мотопед при ляв завой е навлязъл в насрещната лента и се е ударил в лек автомобил Нисан, шофиран от 60-годишен мъж. Пострадал е мотопедистът, който е настанен за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

В 17:25 часа на 50 метра преди разклона за ивайловградското село Белополяне е самокатастрофирал лек автомобил Форд. 65-годишният му водач от Ивайловград се е блъснал в скат и се е преобърнал по таван. Шофьорът е леко пострадал, прегледан е и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
градски
градски
21.04.2024 18:03 18:03

От по тъмните българи ще е . В много градове забраниха тези неща да се движат по централните улици.Нашият кмет какво чака да минат изборите и тогава ли ще забрани?

Back to top button