Хасково

71 нови свободни работни места за седмица в Хасковска област

71 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама продавачи, главен счетоводител, двама оперативни счетоводители, двама асистенти в офис, секретар, трима чистачи, шестима общи работници, четирима работници в озеленяването, петима пласьори на стоки, шестима брокери на недвижими имоти, барман, четирима сервитьори, търговски представител, отчетник, водещ платежни ведомости, двама технически изпълнители, домакин на сграда, трима готвачи, работник в кухня, техник – земемерство и земеустройство, двама служители във фирма за отдаване на коли под наем, чертожник в архитектурата, технически секретар, заварчик, двама охранители на магазин, двама пълначи в цех за месо и месни продукти, двама пакетировачи за разпределение на стоката, шофьор на лек автомобил до 9 места за превоз на стока по обекти, двама работници за производство на боза.

В Димитровград имат нужда от пазач на хотелски комплекс в село Радиево и електротехник в поддръжката на сгради.

В Свиленград свободните места са за градинар и банков служител за обслужване на клиенти на по 1 500 лева заплата.

В Харманли се търсят работник в кухня и продавач, в Минерални бани – технически сътрудник и продавач, в Стамболово – стоковед, а в Маджарово имат нужда от хост или хостеса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button