Любопитно

Ивайловградска трупа участва във фестивал в Асеновград

Театралната трупа „Мечтатели“ при читалище „Пробуда“ в Ивайловград ще се представи на III-ия Национален младежки фестивал „Театър за ценители“ в Асеновград.

Събитието е част от Майските културни празници на града. Той се организира с финансовата подкрепа на община Асеновград и включва 6 постановки на младежки състави – любители на театралното изкуство от страната.

На 17 май асеновградската публика ще гледа спектакъла на ивайловградската трупа „Меко казано“ – автор Валери Петров, режисьор Елена Бойназлиева. Героите от приказката пренасят зрителя в свят, в който се научава важен житейски урок.

Детската театрална трупа „Мечтатели“ е създадена през 2020 г. от любовта към сцената. „Тази любов е толкова силна, че тя трябва да бъде предавана и да достигне до всяко едно човешко същество, а пътят й е именно през детските сърца“, смята Елена Бойназлиева, ръководител и режисьор на младите театрали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button