Любопитно

Звездно жури на Международния детски етнофестивал в Минерални бани

21-ят Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“ ще се открие на 31 май от 10 ч. в Летния театър в Минерални бани, съобщават от общината.

В 4-членното жури за певци и инструменталисти са Мими Иванова – една от водещите български поп изпълнителки през последните десетилетия, Нели Андреева – дългогодишен солист на ансамбъл „Филип Кутев“ и преподавател в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, Даниел Спасов – дългогодишен солист на хор „Мистерията на българските гласове“ и Снежана Полихронова Кърнолски – диригент, вокален педагог, пианист, директор на международни фестивали, художествен ръководител на Вокална студия „Дъга“.

Сред официалните гости ще са президентът на КНСБ Пламен Димитров, председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, кметът Мюмюн Искендер. Музикален поздрав към децата ще отправят Мими Иванова, Нели Андреева и Даниел Спасов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button