Хасково

Определиха СИК 79 в Хасково за гласуване на хора с увреждания

Хората с увредено зрение и затруднения в придвижването ще могат да гласуват в секция №79 в Хасково за европейски парламент и народни представители на 9 юни, съобщават от общината.

Секцията се намира на булевард „България“ №164, където се помещава Клубът на хората с физически увреждания. Там има специална рампа за достъп до помещението.

Пред сградата, в която се намира секцията са обособени паркоместа за хора с увреждания.

В деня на изборите Община Хасково ще осигури превоз на избиратели с увредено зрение или със затруднение в придвижването до секция №79 или до избрана от тях секция.

Заявките от нуждаещите се да използват този транспорт ще се приемат от дежурни на тел: 038 66 24 24 от 07:00 ч. до 19:00 ч. в деня на изборите.

Избирателите с трайни увреждания, които желаят да гласуват с подвижна избирателна кутия, могат да заявят желанието си не по-късно от 3 юни 2024 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button