Хасково

Изпратиха ритуално шефа на пожарната за пенсионирането му – ВИДЕО

Дългогодишният директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково Николай Вълчев беше ритуално изпратен тази сутрин за пенсионирането си от своите колеги.

По традиция пожарникарите, които излизат в пенсия, биват „изкъпвани“ с пожарникарските маркучи. През ритуала мина и Вълчев, който беше аплодиран от своите колеги.

„Пожелавам на всички да се почувстват така, както аз се чувствам днес – удовлетворен, с изпълнен дълг и с чувство на отпаднала голяма отговорност от плещите ми. Най-тежкото беше отговорността, която носих за един куп неща, които се случваха на територията на региона“, коментира пред медиите Вълчев.

ПожарнаТой благодари на колегите си за уважението. „Доста неща ми се случиха през последните дни, които ме разчувстваха. Аз не се разделям с тях, разделям се с директорската позиция, оставам си техен колега завинаги“, подчерта Николай Вълчев.

ПожарнаПожарникар №1 на Хасковска област в продължение на 22 г. признава, че нещата, които се помнят от работата не са винаги приятни и добри. Сега обаче Вълчев смята да се отдаде за известно време на почивка с чувство да удовлетворение от това, което е свършил през годините.

ПожарнаHaskovo.info припомня, че неговият пост поема досегашният началник на районната служба в Хасково Митко Чакалов.

Междувременно инициативен комитет предложи на общинския съвет Николай Вълчев да бъде обявен за Почетен гражданин на Хасково.

Пожарната в Хасково с нов директор, Николай Вълчев излиза в пенсия след 36 години в борба с огъня

Предлагат пожарникар №1 на областта за Почетен гражданин на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.05.2024 9:54 9:54

Жив и здрав да е и дълги години да си получава пенсията!

ЕКС ченге
ЕКС ченге
31.05.2024 13:28 13:28

Веднага да го назначат някъде че ПЕНСИЯТА ще му е малка…
А с тая ПЕНСИЙКА жаден,гладен като А.НЕНКОВ,щото пожарникар наяда няма…

Back to top button