Спорт

Димитровград домакинства на национални финали по баскетбол

Димитровград е домакин на Националните финали на Българската баскетболна лига „Б“ група.

Турнирът се провежда от днес до неделя в спортна зала „Младост“, където осемте най-добри отбора от четирите зони в страната ще изиграят своите мачове за купата на лигата.

На церемонията по официалното откриване кметът Иво Димов получи благодарствен плакет от Българската федерация по баскетбол.

Баскетбол„Щастлив съм, че Димитровград е домакин на този престижен турнир и вярвам, че това ще даде тласък на възраждането на баскетбола в Димитровград и ще запали подрастващите“, каза при откриването Димов.

БК „Димитровград 2020“ се състезава в ББЛ „Б“ група – Юг, като в редовния сезон завърши на 4 място на точка от първия „Раковски“, а в плейофите отпадна от отбора на Златоград.

БаскетболВ спор за трофея в спортна зала „Младост“ играят Етър 49, Златоград, Carppopolis, Медицински университет – Варна, Олимпия Ямбол, Спортни таланти, Шоутайм Б и Дрийм тийм Троян. Входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button