Спорт

Млади хасковски футболисти се завърнаха от 5-дневен турнир в Приморско

Младите състезатели на ФК „Хасково“ с треньор Красимир Куманов от набор 2013 година играха в 5-дневен турнир в Приморско.

В надпреварата участваха още „V&R Академия“ – София, Локомотив – София, Академия ДИТ – София, Берое – Стара Загора, Бургас Спорт, Ропотамо, Поморие. Игра се всеки срещу всеки.

Футбол„Децата играха достойно и с желание, показаха игра, макар че направиха първите си стъпки на Футбол 9, не можаха да се класират на първите три места, но си тръгнаха с нови приятели и много натрупан опит. Те успяха да спечелят при индивидуалните награди една, която е за най-полезен играч и купа за отбор „феърплей“, доволни са от хасковския клуб.

ФутболНа първо място се класира Берое, второто място е за Бургас Спорт, а третото е на Локомотив – София, като според хасковлии организацията е била на ниво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button