Хасково

Раздадоха бюлетините и машините за изборите в Хасково

Членовете на 152-те секции за неделните избори за общински съветници в Хасково получиха бюлетините и изборните книжа.

По график първи през общината минаха селските секции, а след тях и градските. Както Haskovo.info писа, на утрешния вот ще има две подвижни секции и една в МБАЛ – Хасково. Този път няма да се гласува в следствения арест и центъра за психично здраве.

Избирателите в община Хасково са 77 049. Бюлетините са 85 000. В 135 от по-големите секции ще може да се гласува и на машина.

БюлетиниЧленовете на секциите са общо 1 220, като този път те няма да вземат възнаграждения от 15 лв. за получаване на изборните материали, 20 лв. за обучение и 25 лв. за протоколи без грешки.

Близо 250 полицаи ще отговарят за реда и спокойствието в областта в рамките на изборния процес.

Днес Паспортна служба е на пълен работен ден от 8:30 до 17:30 часа, за да могат гражданите, които не притежават валидни документи за самоличност, да могат да подадат и получат удостоверение, с което да упражнят правото си на глас. От началото на седмицата до днес са издадени 3 удостоверения за гласуване. Паспортна служба ще работи и в неделя.

Режат част от възнагражденията на членовете на секции в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button