Регион

Общински секретари от 7 области на среща в Димитровград

Кметът на Димитровград и заместник-председател на НСОРБ Иво Димов получи плакет от Националната асоциация на секретарите на общините в Република България, съобщават от общината.

Това стана на провежданата в Димитровград регионална среща на асоциацията. Димов приветства присъстващите, като им пожела ползотворна работа и подчерта, че ролята на секретарите на общини е изключително важна за нормалното функциониране на всяка община и работата на кмета. Към своите колеги се обърна и домакинът на днешното събитие – секретарят на община Димитровград Венета Колева.

В работния семинар участват секретари на общини от областите Бургас, Кърджали, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол. Еднодневния форум разглежда теми като „Хора за управление и управление за хората“ с лектор Сезгин Бекир, доктор по психология и клиничен психолог, почетен член на НАСО РБ.

СрещиПред секретарите на общините беше представено пилотно проучване на тема: „Регулаторните лаборатории като част от законодателната политика, основана на доказателства“ с лектори Теодора Ангелова – ръководител на Национален център за парламентарни изследвания, проф. д-р Ирина Цакова – доктор по научна специалност „Теория на държавата и правото“, професор по „Информационно право“. Предвидена е и дискусия по актуални въпроси.

Срещи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button