Спорт

50 деца се включиха в голямото състезание по плуване в Хасково

50 деца се включиха в голямото състезание по плуване на закрития басейн в Хасково.

Надпреварата е за деца от 8 до 18 г. Те бяха разпределени във възрастови групи, като можеха да избират стила си на плуване.

За най-добрите имаше награди, но основната цел беше малчуганите да се забавляват.

Проявата е част от празничната програма за Еньовден и се организира от общината и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

При момичетата от 8 до 13 години на трето място е Никол Кущириева, втора е Яна Гергинова, а шампион в групата е Марая Арнаудова. При момичетата от 14 до 18 години на първо място е Мария-Веселина Велева, на втора място е Никол Иванова.

При момчетата 8-13 години третото място е за Владимир Стоянов, втори е Борис Поповски, първото място спечели Димитър Терзиев. При момчетата 14-18 години на трето място е Теодор Спилков, втори е Никола Манолов, победител е Кристиян Кръстев.

Всички малки и големи плувци получиха грамоти, като имаше и вкусна торта.

Хасково празнува Еньовден с песни, танци и конна езда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button