Любопитно

Предстои опознавателен тур „Аз обичам Харманли“

Опознавателен тур за деца „Аз обичам Харманли“ ще се проведе за поредна година в града на Белоногата, съобщават от общината.

Началото е на 3 юли край общинската вила с „Плодово изкушение си направи, а после сладко го хапни“. Малчуганите ще имат възможност да сътворят сами своите плодови изкушения и после да се насладят на вкусотийките изработени от самите тях. Сборният пункт е културният център от 9:45 ч. с организиран превоз.

Втората сряда от месеца – 10 юли, опознавателният тур продължава в храм „Св. Атанасий“, където децата ще имат възможност да се запознаят с историята на храма и да се забавляват с интересни занимания, които ще се проведат от 10 до 12 часа. Часът на тръгване отново ще е 9:45 пред културния център.

Последната дестинация ще бъде в парк „Димана Данева“ на 17 юли от 10 до 12 часа. Общината е организирала за децата много приключенски игри и спортен ден, изпълнен със забава и усмивки. Сборният пункт е пред историческия музей Харманли от 9:45 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button