Любопитно

Ясни са победителите от студентския театрален фестивал в Хасково

Студентският театрален фестивал „Сцена на края на града“ излъчи своите победители, съобщават от ДКТ „Иван Димов“.

Голямата награда за Поддържаща женска роля се присъжда на Деляна Ивелинова за ролята на Кучето в „Съвсем проста история“ – спектакъл на Театрален колеж „Любен Гройс“.

Голямата награда за Поддържаща мъжка роля отива при Николай Николов за ролята на Шофьора Франтик в „Пощенска приказка“ – спектакъл на Куклен театър НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

ТеатърЖурито на Студентския фестивал и тази година беше от млади театрали – Калина Стоева, Рая Русева, Божидара Михалева, Йоана Митева и Дарий Трендафилов.

ТеатърПобедителите получават грамота и специален плакет, дело на доц. Емил Бачийски от Националната художествена академия – София.

ТеатърФестивалът завършва тази вечер от 21 часа със спектакъла „Боровинкова тишина“ на хасковския театър „Арлекин“ с ръководител Румяна Георгиева.

Студентите от НАТФИЗ откриха фестивала „Сцена на края на града“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button