Любопитно

„Хасково рок“ в подкрепа за Никол, Рени и Дани

Тазгодишното издание на фестивала „Хасково рок“ ще премине под знака на благотворителността за Никол, Рени и Дани, които се нуждаят от средства за лечение.

Приходите от продажбата на тениските с логото на феста ще са за тях. Ще има и дарителски кутии, допълват от общината, които заедно с организаторите, призовават всички жители и гости на Хасково да се включат в благотворителна кампания на „Хасково рок“.

Фестът ще е на 5 и 6 юли на площадка „Спартак“. Концертите са от 20 часа, а входът е свободен.

ФестИ тази година се предоставя възможност на младите рокгрупи и бъдещи рокзвезди да свирят заедно с гост-изпълнителите.

ФестНа 5 юли от 20 часа първи на сцената излизат – STATE OF MIND и RUNT от Хасково и ХАЛА от Димитровград, а веднага след тях забиват рок-класиците от КОНКУРЕНТ.

ФестВъв втората вечер, 6 юли от 20 часа, Хасково избухва с КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, ХАНГАР 42 и ODD CREW.

„Хасково рок 2024“ е част от кампанията на общината и местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни „Хасково срещу дрогата“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button