Хасково

Подлагат на публично обсъждане актуализирания План за развитие на Хасково

Актуализираният План за интегрирано развитие на община Хасково е обявен за публично обсъждане, съобщават от кметството.

Това е основният стратегически документ за устойчиво развитие на Община Хасково до 2030 година. Актуализацията на плана за периода 2021 – 2027 г. включва проекти по стартирали европейски програми.

За отразяване на интересите на максимално широк кръг от граждани и заинтересовани страни е предоставена възможност на всички да представят своите предложения и допълнения по актуализираната Програма за реализация на Плана за интегрирано развитие на Община Хасково.

Всеки може да попълни фиша за проектна идея, който следва да бъде изпратен на електронен адрес: projects_hv@haskovo.bg. Срокът за получаване на предложенията е 4 август.

Актуализираният ПИРО вижте – ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анализатор
Анализатор
04.07.2024 17:37 17:37

Да се направи фестивал на кючека между граничните общини Черноочене и Хасково по културни инициативи програмите, за да може главният кючек на държавата да си плаща синята зона, а не да спира по тротоарите с табелки!

Back to top button