Хасково

Задържаха шестима с дрога в Хасковска област

Шестима души са задържани през денонощието с дрога в Хасковска област, съобщават от полицията.

В 17 часа на улица „19 февруари“ в Хасково е проверен товарен автомобил Мерцедес с намиращ се в него 36-годишен мъж от града. При вида на полицаите той извадил от дрехите си плик с 25 грама метамфетамин и го оставил на пасажерската седалка в колата.

В хасковския арест е бил и 45-годишен мъж, в когото полицаите открили 3 сгъвки с 4 грама марихуана.

Задържани са и четирима симеоновградчани – 30-годишен и 43-годишен с по грам бяло кристално вещество и други двама на 23 и 24 г. с по грам марихуана.

Цигари без бандерол и препарати за растителна защита са иззели вчера полицаи от Харманли и Свиленград. При проверки в дом в харманлийското село Иваново и на адрес в свиленградското село Капитан Андреево са намерени общо 1 820 безакцизни цигари.

В пристройка на друга къща в свиленградското село са открити и 67 литра препарати за растителна защита. На собствениците са съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button