Хасково

Иззеха ментета от хасковски магазин, съставят 2 акта на собственика

Ментета са открити и иззети вчера при проверка на търговския обект на 34-годишен мъж на улица „Мургаш“ в Хасково, съобщават от полицията.

При съвместната инспекция на икономическите полицаи, служители на НАП и Комисията за защита на потребителите в помещение са намерени 532 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Предстои издаването на акт от НАП за констатирана разлика между касовата наличност и оборота на отразените продажби, както и акт от КЗП за това, че липсват етикети на български език и за липсата на продажна цена върху стоките.

Недекларирани цигари без бандерол пък са намерени вчера в колата на 32-годишен пловдивчанин на вход на ГКПП „Капитан Андреево“. Той пътувал със своя съгражданка на 31 г. Открити са 6 000 безакцизни цигари. Съставени са им актове по Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button