Спорт

Хандбалистите на „Асти“ се окичиха със сребърните медали в Приморско

Състезателите на „Хасково“ и „Асти 91“ се представиха на държавните финали по плажен хандбал за момичета и момчета до 12 г. и девойки и юноши до 14 г. в Приморско.

Девойките до 14 г. завършиха на 9 място, като играха много добре но малшанс не им позволи за по предно класиране. Те участваха и с повече малки състезателки с цел да ги обиграват. Дея Гочева получи индивидуална награда.

„Асти 91“ участва и в двете възрастови групи, като при момчетата до 12 г. станаха вицешампиони на България, като на финала загубиха с дузпи. Индивидуални награди получиха Тихомир Иванов, Петър Тонев и Денислав Янев.

ХандбалПри юношите до 14 г. хасковлии отново станаха вицешампиони, като на финала загубиха със „златен“ гол. Индивидуални награди взеха Кирил Пеличев и Кристиян Раев.

Треньорите Недялко Манолов и Самет Муртазали са доволни от всички деца, като догодина ще се цзелят в златните медали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button