Спорт

„Саяна“ и Димитровград бият в Трета лига, стартира областната група

Футболистите на „Саяна Хасково“ и Димитровград победиха, а Свиленград загуби в шестия кръг на Трета лига.

Хасковлии се наложиха като домакини над „Загорец“ (Нова Загора) с 1:0 след попадение през второто полувреме на Ахмед Осман.

Димитровград постигна домакинска победа с 2:0 над „Левски“ (Карлово) с голове на Димитър Алексиев и Даниел Йовчев, а Свиленград загуби като гост на „Гигант“ (Съединение) с 2:3. Попаденията за свиленградчани вкараха Емилиян Зотев и Христо Христов.

„Саяна“ е 9-ти със 7 точки, Свиленград е 14-ти с 6 т., а Димитровград е 16-ти с 5 т.

В следващия кръг на 14 септември от 17 часа е регионалното дерби между Свиленград и Димитровград, а час по-късно „Саяна Хасково“ гостува на Созопол.

ФутболДнес започна есенният полусезон в областната група на Хасково. ФК „Хасково“ разби с 8:0 гостите от „Сакарски спортист“ (Тополовград) на стадион „Младост“, където вратите са със скъсани мрежи. По два гола вкараха Кирчо Крумов и Ерен Емин, а по веднъж точни бяха Павел Кочев, Велин Желязков, Иван Калинов и Петьо Николов.

„Бригада 2010“ (Димитровград) се наложи като домакин над „Хеброс 1921“ (Харманли) с 4:1.

В неделя от 17 часа „Старско“ (Хасково) домакинства на „Саяна II“ (Хасково), „Свиленград II“ приема „Любимец 2018“, „Любимец 2000“ домакинства на „Марица“ (Симеоновград), а „Харманли“ посреща „Раковски 1923“ (Ивайловград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button