Водещи новиниХасково

Стартира електронно купуване на купони за детската кухня в Хасково

Системата за електронно купуване на купони за услугата „Детска кухня“ в Хасково стартира от днес, съобщават от общината.

За да могат родителите да се възползват от електронната услуга е необходима регистрация – ТУК или на място в избран от тях пункт.

Ваучери за храна по електронен път могат да бъдат купувани от понеделник до четвъртък включително за всяка следваща седмица, а в петък – на място в пунктовете.

Максималният брой купони не може да надвишава броя на работните дни в месеца. Не се продават ваучери за почивни и празнични дни.

Услугата „Детска кухня“ предоставя обедно меню – супа, основно ястие и десерт, за две възрастови групи: до 1 година и от 1 до 3 години. Дневната такса за ползване на детска кухня е 1,50 лв. и е определена с Наредбата за определяне и администриране на местни такси и цени на услуги на територията на Община Хасково.

Внедряването на системата за електронно закупуване на ваучери за Детска кухня е в изпълнение на Стратегия за развитие на образованието на Община Хасково за 2022 – 2027 г.

ПУНКТОВЕ ЗА РАЗДАВАНЕ НА ДЕТСКА КУХНЯ:

  1. ДГ № 1 „Ян Бибиян“
    гр. Хасково, ул. „Брезник“ № 5
  2. ДГ № 15 „Слънце“
    гр. Хасково, ж. к „Орфей“
  3. ДГ № 17 „Иглика“
    гр. Хасково, ул. „Ген. Скобелев“ № 11
  4. ДГ № 18 „Осми март“
    гр. Хасково ул. „Оборище“ № 40
  5. ДГ № 20 „Весели очички“
    гр. Хасково ул. „Булаир“ № 1
  6. ДГ № 22 „Звънче“
    гр. Хасково ул. „Буря“ № 2

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button