Водещи новиниЛюбопитно

Александър Милушев издаде нова книга с 41 римувани рецепти

Секретарят на хасковското читалище „Заря“ Александър Милушев издаде втората си книга – „Какво да сготвиш, когато вкъщи не ти е жената“.

Това е готварска книга с 40 рецепти + 1 подарък. Посветена е на всички мъже и е своеобразен наръчник за оцеляване.

Не е продължение на първата – „Между тиган и рима, нахранени да има“, която беше представена миналото лято.

Александър Милушев представи книгата „Между тиган и рима, нахранени да има“

„Жените не дават да действаме сами в кухнята, защото цапаме. Но истината е, че не могат да готвят като нас. Но ние ги обичаме и не можем без тях“, казва авторът.

Александър МилушевРецептите на Милушев са римувани в неповторимия му стил. Те са комшийски, ловджийски, като всички са изпробвани и снимани в профила му във фейсбук.

„Най-хубавата рецепта е когато си гладен – просто изяждаш всичко“, шегува се кулинарят и допълва, че негови лоши няма. Съхранил ги е от дядо си, който е бил началник на халите, а Милушев е израснал край касапите, от които е научил някои тънкости в правенето на карантията.

Сега е актуален свинският лов и хасковлията е посветил своя рецепта на ловна дружинка. Казва, че един мъж трябва да има месо, за да оцелее. В една манджа можело да се сложи всичко, стига да има творчество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button