Видео

Протестът на масите – ВИДЕО

Протест срещу забраната за пушенеХасково се включи в националния протест срещу тоталната забрана на тютюнопушене в заведенията. Протестиращите изкараха над 50 празни маси пред сградата на Областна администрация в центъра на града и настояха да се върне старият режим, според който всяко заведение имаше зали за пушачи и непушачи. Протестът премина под мотото „Протестът на масите“.

Хасково се включи в националния протест срещу тоталната забрана на тютюнопушене в заведенията. Протестиращите изкараха над 50 празни маси пред сградата на Областна администрация в центъра на града и настояха да се върне старият режим, според който всяко заведение имаше зали за пушачи и непушачи. Протестът премина под мотото „Мълчанието на масите“.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
normalen 4ovek!
normalen 4ovek!
25.01.2013 21:34 21:34

mal4anieto na glupacite!!!kolko galko e da si maloumen pusha4 -roga4?!!!tazi ideotshtina nikoga njama da se varne,ne razbrahte li ve4e be tapaci?!!!

Back to top button