Видео

В търсене на свобода – ВИДЕО

Сирийско семейство избра България за своя нов домВ България все още не може да се говори за бежанска вълна от Сирия. В момента в центровете край Свиленград и Любимец са настанени общо 520 чужденци. От тях сирийците са 170. Днес от Асоциацията на Свободна Сирия проведоха среща с местните власти в Хасковска област и с неправителствени организации, за да обсъдят варианти на координация при нужда от хуманитарна помощ.

В България все още не може да се говори за бежанска вълна от Сирия. В момента в центровете край Свиленград и Любимец са настанени общо 520 чужденци. От тях сирийците са 170. Днес от Асоциацията на Свободна Сирия проведоха среща с местните власти в Хасковска област и с неправителствени организации, за да обсъдят варианти на координация при нужда от хуманитарна помощ.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button