Видео

Марашев за оставката и вилата – ВИДЕО

Стефан МарашевДве години след скандала с незаконното строителство на брега на язовир „Ивайловград” в митничарското село Ставри Димитрово почти не са останали сгради. От 40 постройки преди, сега там има едва десетина. Останалите са станали жертва на багерите. За първи път след като подаде оставка като началник на митница „Свиленград”, Стефан Марашев разказва за своята вила в селото, която е една от законните, но стана повод той да подаде оставка.

Две години след скандала с незаконното строителство на брега на язовир „Ивайловград” в митничарското село Ставри Димитрово почти не са останали сгради. От 40 постройки преди, сега там има едва десетина. Останалите са станали жертва на багерите. За първи път след като подаде оставка като началник на митница „Свиленград”, Стефан Марашев разказва за своята вила в селото, която е една от законните, но стана повод той да подаде оставка.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button