Видео

Намаляват кражбите на коли – ВИДЕО

Кражбите на колиНамаляват кражбите на автомобили и на части от тях. Това сочат официалните данни на полицията, а и наблюденията на специалистите в областта на автомобилите. Така например в Хасковска област през миналата година са регистрирани 37 кражби на коли, докато предишната година са били 49. Задигнатите части от автомобили също са намалели с една трета. Какви са тенденции в кражбите и можем ли да се защитим, вижте във видео репортажа.

Намаляват кражбите на автомобили и на части от тях. Това сочат официалните данни на полицията, а и наблюденията на специалистите в областта на автомобилите. Така например в Хасковска област през миналата година са регистрирани 37 кражби на коли, докато предишната година са били 49. Задигнатите части от автомобили също са намалели с една трета. Какви са тенденции в кражбите и можем ли да се защитим, вижте във видео репортажа.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Az
Az
22.02.2013 11:31 11:31

Ами ще намалеят. Пансата и Хубен са в затвора, Ангел чушката също….

Back to top button