Видео

Протестът блокира пътища – ВИДЕО

ПротестХиляди жители на Хасково и Димитровград се включиха в националния протест. Недоволните издигнаха бесилка и призоваха протестите да продължават. Протестиращите от двата града тръгнаха един към друг и се срещнаха на международния път за Турция, който остана блокиран. Движението бе спряно за часове и по шосето Димитровград – Хасково.

Хиляди жители на Хасково и Димитровград се включиха в националния протест. Недоволните издигнаха бесилка и призоваха протестите да продължават. Протестиращите от двата града тръгнаха един към друг и се срещнаха на международния път за Турция, който остана блокиран. Движението бе спряно за часове и по шосето Димитровград – Хасково.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гочо М. Гочев
Гочо М. Гочев
25.02.2013 9:47 9:47

Предлагам обобщени и реалистични искания от протестният митинг проведен в гр. Харманли. 1. Незабавна оставка на всички длъжности с политическо назначение от ГЕРБ: Обл.управители ; Директори в МВР и Полиции; Н-ци в Земеделски служби ;Общ.съветници и кметове и др. 2. Промяна в изборният Кодекс/Закон/в частта му : до 2 мандата и възможност за преждевременно отзоваване на всички изборни длъжности-от централното и местно управление. 3. Намаляване броя на министерства, агенциите и комисиите и съкращаване с 50 % до 80% на всички бюджетни държавни служители – оттук ще се получат сериозни икономии от средства, които ще се насочат към здравеопазване и увеличение на пенсии … 4. Премахване на всички МОНОПОЛИ : на ЕРП-тата;НЕК и ДЕКЕВР и в Енергетиката; на НЗОК ; Национализация на горите,минералните извори и полезни изкопаеми. 5. Незабавна ревизия на МС в оставка и на всички приватизационни сделки и договори през този период. 6. Мажоритарен избор на депутати по райони и договаряне до 3 минимални работни заплати на депутат- без право на служебни автомобили. Това е естественият път и начин да ПРОЧИСТИМ целия ДЪРЖАВЕН апарат от :службогонци; кариеристи; некадърници и предатели на собственият си народ.! Накрая- ние ще подкрепим само този КАБИНЕТ – МС,който още през първата година от МАНДАТА си изпълни горните наши искания !!!!!! ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ – ХАРМАНЛИ

Илия Георгиев
Илия Георгиев
28.02.2013 9:49 9:49

Дайте да отправим искане към управлението на EVN в Пловдив да извърши следното : На всички работещи в Енергото в градовете на Област Хасково- монтьори и инкасатори само за 2 години назад да направят проверка по месеци и по платени фишове или фактури за ток персонално- за да видим кой фактически КРАДЕ ток за наша сметка и защо през зимните месеци плащат до 50 лв.

Back to top button