Видео

Ново жилище – ВИДЕО

Ново жилищеСемейството на болния баща, който се грижи сам за детето си, за което ви разказахме преди дни, вече има ново жилище. Вангел Христов от хасковското село Узунджово е инвалид и заедно с дъщеря си живееха в къща, която всеки момент може да се срути. Вижте продължението на тъжната история.

Семейството на болния баща, който се грижи сам за детето си, за което ви разказахме преди дни, вече има ново жилище. Вангел Христов от хасковското село Узунджово е инвалид и заедно с дъщеря си живееха в къща, която всеки момент може да се срути. Вижте продължението на тъжната история.



Сметка на семейството:
ИНВЕСТБАНК АД
BIC / SWIFT Code: IORTBGSF
IBAN: BG44IORT80311001470600
Вангел Ангелов Христов
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Росица Колева
Росица Колева
15.07.2013 11:45 11:45

Има много бедни и с огромни нужди хора в Хасково. Но това, което се случи на Вангел, е подарък от Господ Исус Христос. Новото жилище надхвърля и най-смелите му мечти, но дори и повече от това Бог е приготвил за тези, които Го обичат и чакат, а аз знам, че Вангел и Елисавета обичат Господа от сърцето си. Има Господ и Той възнаграждава тези, които го търсят прилежно……..

Back to top button