Видео

Агресия в училище – ВИДЕО

Агресия в училищеПроблемно семейство в Димитровград подлуди ученици, родители, учители и социални работници. Агресивното поведение на бащата и двамата му сина ескалира с всеки изминал ден, така вече четвърта година, а институциите са с вързани ръце и не виждат изход от ситуацията.

Проблемно семейство в Димитровград подлуди ученици, родители, учители и социални работници. Агресивното поведение на бащата и двамата му сина ескалира с всеки изминал ден, така вече четвърта година, а институциите са с вързани ръце и не виждат изход от ситуацията.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
педагог
педагог
25.09.2013 12:39 12:39

Индивидуалната работа с деца в риск не е по желание!!! Съответните служби да направят необходимото децата да се лекуват и занимават , ако родителят откаже – следва глоба и лишаване от соц.помощи!

Анонимен
Анонимен
25.09.2013 13:34 13:34

ВИКАЙТЕ ПОЛИЦИЯ ! ВСЕКИ ДЕН ДОКАТО НЕ ГИ УКРОТЯТ !

Педагог
Педагог
25.09.2013 14:46 14:46

Заведете бащата на психолог!

Анонимен
Анонимен
26.09.2013 9:34 9:34

КАК МОЖЕ В ЕДНА УЖ ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА ДА СЕ ОСЪДИ ЧОВЕК ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА,ЗАЩОТО УБИЛ КУЧЕ,КАТО ГО ВЛАЧИЛ С КОЛА…..А НА ТОЗИ БОКЛУК ,КОЙТО ТОРМОЗИ СЕМЕЙСТВО И ЦЯЛО УЧИЛИЩЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ НАПРАВИ НИЩО?ГОСПОДА ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ-ТАКЪВ ПРИМЕР ЛИ ДАВАМЕ НА ПОДРАСТВАЩИТЕ,…?

Родител
Родител
27.09.2013 16:24 16:24

Към институциите: Направете каквото ви диктува съвестта, не се облягайте на законите… Ние всички сме свидетели , че законите в България не са на ниво и винаги довеждат до фатален край. Направете всичко възможно за да предпазите всички деца, както и тези върху които е вината. Спасете децата, нашите деца…..

Back to top button