Хасково

Баскетболистките дариха деца с тениски и храни

ДарениеБаскетболистките от „Хасково 2012“ направиха днес дарение на децата от хасковския дом „Асен Златаров“.

Те зарадваха децата с тениски на баскетболния клуб, дрешки и кашони с хранителни продукти: брашно, сол, кремове, ориз, макарони и боб. Освен това всички малчугани от дома получиха и безплатен пропуск за всички мачове на отбора. От клуба се надяват децата да се запалят по баскета и да подкрепят тима в неговите домакинства.

„Искаме да няма деца, които да се чувстват извън нормалния живот. Спортът е много добра форма те да се интегрират. Сега полагаме началото на една традиция, която се надявам да продължим“, каза старши треньорката на „Хасково 2012“ Елена Станкова.

В дом „Асен Златаров“ не можа да дойде единствено Биджони Рийвс, която вчера получила контузия на тренировка. Утре баскетболистката ще мине ядрено-магнитен резонанс в София. Следващият вторник пък в Хасково ще гостува отборът на Едирне, който хасковлийки победиха преди време в контролна среща. На 17 ноември пък е срещата от поредния кръг в Националната баскетболна лига, в която „Хасково 2012“ посреща „Левски“.

 Дарение  Дарение
 Дарение  Дарение
 Дарение  Дарение

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button