Видео

Губим 1 млн лева за църкви? – ВИДЕО

Пропадат ремонти на църквиБългарската православна църква е на път да изгуби над 1 милион лева европейски пари за ремонт на храмове. От хасковската община Минерални бани алармираха, че заради отказ на Пловдивска митрополия да подпише договор със строителя проекти за ремонт на три църкви ще бъдат  провалени. Хората от общината готвят протест пред Пловдивска митрополия следващата седмица,за да поискат лично отговор от дядо Николай.

Българската православна църква е на път да изгуби над 1 милион лева европейски пари за ремонт на храмове. От хасковската община Минерални бани алармираха, че заради отказ на Пловдивска митрополия да подпише договор със строителя проекти за ремонт на три църкви ще бъдат  провалени. Хората от общината готвят протест пред Пловдивска митрополия следващата седмица,за да поискат лично отговор от дядо Николай.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button