Хасково

11-класничка с благотворителен базар за Мариян

Базар11-класничката от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ Наталия Тодева организира благотворителен базар в подкрепа на болния Мариян Георгиев.

Гимназистката и нейните съученички Камелия Ставрева и Ивана Иванова продаваха ръчно изработени сувенири и красиви изделия във фоайето на читалище „Заря“.

Базарът ще се проведе отново на 23 май в хасковското читалище. Наталия иска да организира и концерт в подкрепа на 30-годишния Мариян, който страда от хроничен гломерулонефрит. От почти 3 г. е на хемодиализа, но болестта не сломява духа му. Единственият шанс да се излекува е трансплантация, за която в България се чака с години. Лечението може да се извърши в чужбина, но единствено в страна, в която са разрешени кръстосаните трансплантации.

Сумата за лечението и операцията е около 30 000 евро и е непосилна за семейството. Сега Мариян е събрал почти 16 000 с помощта на много близки и приятели. Подкрепата за него е и във Фейсбук на HELPFORMARIAN.

Наталия призовава всички, които имат възможност да помогнат да го сторят: DMS MARIAN на номер 17777, банка ДСК BIC код STSABGSF, IBAN-BG41STSA93000020102311, Мариян Георгиев Георгиев.

Базар   Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button