Хасково

Първа ефективна присъда за Митьо Очите

Димитър Желязков - Очите Ефективна присъда от 11 месеца лишаване от свобода получи несебърският бос Димитър Желязков- Очите. Присъдата прочете състав на Окръжен съд- Хасково по дело за извършен въоръжен грабеж от 1994-га година.

Това е първа присъда за Очите, който постигна споразумение с прокуратурата. От постановеното наказание се приспаднаха близо 4 месеца, които Очите е излежал по време на задържания по това дело. Така срока на присъдата му става 7 месеца.

Тя трябва да се изпълни до три дни. Има възможност обаче присъдата на Желязков да се намали драстично или той да избегне затвор тъй като защитата му може да предяви искания за приспадане от постановените месеци лишаване от свобода и по други задържания на Желязков.

По делото от 94-та година имаше общо 8 подсъдими, единият беше убит, а само 4-ма от останалите подсъдими получиха днес ефективни присъди за лишаване от свобода.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button