Външни публикации

Компанията за купуване и наемане на земя Агрион стъпи в Хасково

АгрионOфисът на компанията за управление на земеделски активи Агрион в Хасково бе официално открит днес на специално събитие. Бали със сено и специално подготвен пъзел изненадаха гостите. Той бе разделен на 21 парчета – точно, колкото са офисите на Агрион в страната. 

АгрионПроактивност, загриженост, отговорност и експедитивност – това са част от водещите ценности на компанията. Нейна основна задача е да работи за развитието на ефективно и модерно земеделие, в което колкото се може повече от българската земя се обработва. „Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион за бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие”, коментира Виктория Янева, търговски мениджър на Агрион за Хасково.

АгрионКомпанията купува и наема земя без  значение от нейния размер и местоположение. Освен това предлага широк набор от безплатни услуги какво да правим с парцелите си, така че те да ни донесат  сигурен финансов резултат. Експертите могат да съдействат към кого собствениците да се обръщат, за да разберат кой им обработва земята, насочват ги откъде да се снабдят с  необходимите документи, обясняват как се формира цената и т.н. Наша основна цел е да предлагаме гъвкави решения, съобразени с пазарната реалност, спецификите на имота и съответните нужди на клиента, обясниха от Агрион.

Компанията е първата в сферата на професионалните услуги за управление на земеделска земя, която навлиза на пазара с изцяло изградена мрежа от търговски офиси в цялата страна. Тя ще работи колкото се може повече от българската земя да се обработва като генерира добавена стойност за земеделието, от една страна, а от друга – осигурява финансов резултат на собствениците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button