Хасково

Шофьор на бетоновоз почина след инсулт в жегата

Илюстрация45-годишен шофьор на бетоновоз е починал след инсулт в понеделник, научи Haskovo.info.

Мъжът е работил по строителството на жп надлез край Харманли. Той е бил открит около 14.30 часа на камък край реката.

Аутопсията установила, че шофьорът е получил инсулт.

Според запознати при този инцидент не става въпрос за трудова злополука, а за нещастен случай.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.07.2015 10:50 10:50

Ако не беше на работа, щеше да е в къщи при климатика. Това е чиста трудова злополука, да караш хората да работят на тая жега на открито.

eu
eu
08.07.2015 11:54 11:54

По време на работа, по повод на реални трудови правоотношения – нещастен случай! Това е идиотско, което пишете! Това си е чиста трудова злополука! Не е ли време цялата инспекция по труда в Хасково да бъде сменена като кадри?!?! Скоро ще стане и това!

Вввввв
Вввввв
08.07.2015 15:16 15:16

Във въпросната фирма, не почиват изобщо … нямат никакво работно време и човекът ако не работеше при 36-7 градуса температура навън нямаше как да го сполети такова нещо !!! Трябват проверки от инспекцията по труда по този случай и да се разгледа фирмата,в която е работил мъжът!!! Имало е случаи в които шофьори от тази фирма са работили до 4-5 часа през нощта, след което в 7 на сутринта пак са на работа за да може частната им фирма да си изпълни поръчките за наливане на бетон,които са естествено по-важни за собственика на фирмата, от здравето на работниците му,които трябва да са на разположение 24 часа в денонощието!!!

АБ
АБ
08.07.2015 16:19 16:19

Коя е фирмата? „АБ“ АД Хасково ли?!?!?

Back to top button