Хасково

Търсят 13 учители и възпитатели в Хасковско

Илюстрация13 свободни места за учители и възпитатели са обявени в Регионалния инспекторат по образованието в Хасково.

В ОУ „Христо Ботев“ в хасковското с. Войводово има свободно място за учител по английски език, а документи се подават от 24 до 28 август.

Спортното училище „Стефан Караджа“ търси учител по математика, информатика и информационни технологии, български език и литература и история и цивилизация –  документи се приемат от 21 до 27 август.

Минералбанското СОУ „Асен Златаров“ обяви места за възпитател в прогимназиален етап и възпитател начален етап, документи се приемат до 27 август.

СОУ „Св. Климент Охридски“ в Симеоновград търси учител по практика, възпитател в начален етап и учител по физическо.

Хасковското СОУ „Васил Левски“ обяви две места за младши възпитател в начален етап – документи от 24 август до 2 септември.

В ОУ „Христо Смирненски“ в областния град пък търсят младши възпитател – начален етап, възпитател в начален етап, старши възпитател в начален етап, документи се приемат от 25 до 31 август.

Има свободни места и по обединените детски заведения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button